Advies & Inspectie

Voor een bouwtechnische keuring of inspectie bent u bij Vos Bouw en Timmerbedrijf aan het juiste adres. Wanneer u een (nieuw)  huis gaat kopen kunt u door ons uw woning laten nakijken op eventuele gebreken.

Meer informatie

Aanbouw

Heeft u ruimte tekort? Wilt u uw woonruimte uitbreiden? Een aanbouw kan verrassend veel ruimte opleveren. Elke aanbouw is anders daarom geven wij u een persoonlijk advies voor wat in uw situatie de meest geschikte aanbouw is.

Meer informatie

Verbouw

Een zolder verbouwen, een dakkapel plaatsen, een nieuwe deur maken, nieuwe kozijnen plaatsen enz. enz.…
Wat u ook wenst u kunt altijd bij ons terecht.

Meer informatie

Badkamer

Bent u zich aan het oriënteren op badkamergebied? Op basis van uw beschikbare ruimte, budget en wensen bepalen we de meest efficiënte indeling voor uw nieuwe opstelling. Wat de maten van uw badkamer ook zijn, wij weten altijd raad met uw beschikbare ruimte.

Meer informatie

Garage

Een garage kan een verlengstuk van uw woning zijn, maar u kunt ook uw auto of fiets hier veilig in kwijt en daarnaast heeft u extra ruimte voor het opbergen van uw spullen. Deze hoeven dus niet meer in het huis of uw kantoor rond te slingeren.

Meer informatie

Keuken

Een keuken is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie