Deskundige keuring/inspectie van uw woning of verbouwing

Voor een bouwtechnische keuring of inspectie bent u bij Vos Bouw en Timmerbedrijf aan het juiste adres. Wanneer u een (nieuw)  huis gaat kopen kunt u door ons uw woning laten nakijken op eventuele gebreken.
Maar u kunt ons ook inschakelen voor een opleveringskeuring na een verbouwing.  Voor iedere vraag omtrent een verbouwing  kunt u bij Vos Bouw en Timmerbedrijf terecht.

Deskundig in iedere woningkeuring

Wij voeren een visuele keuring uit aan uw nieuwe of oude pand of aan uw verbouwing.  Dit is een keuring waarmee wij de bouwkundige staat van het huis binnen én buiten in kaart brengen. U kunt zo bepalen of het nieuwe pand of de verbouwing  in kwestie klaar is voor oplevering. Ook onderzoekt u met Vos Bouw en Timmerbedrijf bij de aankoop van een ouder huis of het pand  verborgen gebreken bevat en reparaties behoeft.
Een woningkeuring is dus in veel gevallen de laatste stap voor een ‘go’.

Het inhuren van een externe partij voor woningkeuring is belangrijk, omdat de persoon die de keuring uitvoert onafhankelijk moet zijn. Hij mag geen belang hebben bij een oplevering of aankoop. U wilt immers niet ondanks de keuring voor verrassingen komen te staan.  Wij voeren de keuring uit met meer dan 35 jaar ervaring in de bouw.  De kosten voor een keuring start vanaf €150,00 ( afhankelijk van de grote van de woning en welke plaats de woning staat ) exclusief BTW en Reiskosten. U bent dus verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt u Vos Bouw en Timmerbedrijf inschakelen voor het uitvoeren van een onafhankelijke woningkeuring of opleveringsinspectie? Of hebt u nog vragen over deze dienst? Belt u ons dan op tel. 06-51498787.  U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier. Wij hopen van u te horen.